Hållbara smycken i Vogue januari 2024 - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Våra hållbara smycken är med i brittiska Vogue januari 2024!

Vi är glada att dela med oss av att våra nya manetörhängen gör avtryck i hållbarhetsvärlden, med i januari 2024 års upplaga av brittiska Vogue!

Tidningen lyfter fram fem banbrytare, inklusive skådespelaren och aktivisten Emma Watson, supermodellen och Vogues bidragande hållbarhetsredaktör Amber Valletta samt en dynamisk trio av uppåtstigande stjärndesigners: Priya Ahluwalia, Tolu Cokeroch Torisheju Dum.

Detta nummer är en hyllning till en ny början inom hållbarhet, med betoning på att vara miljömässigt medveten i sitt arbete kan vara lika normalt som det är inspirerande.

Hållbarhet är inte längre bara ett modeord; det är en viktig del av hur modeindustrin utvecklas och ett kollektivt arbete för att revolutionera framtiden för vår planet.

Våra manetörhängen, som visas i detta banbrytande nummer, symboliserar vårt engagemang för hållbart och etiskt mode. Tillverkade med omsorg och medvetenhet, representerar de naturens skönhet samtidigt som de främjar en grönare, socialt hållbar framtid.

Ett stort tack till British Vogueför att de erkänner vikten av hållbarhet och för att de lyfter fram våra manetörhängen tillsammans med andra visionärer som leder vägen.

Följ oss i att omfamna en hållbar framtid, en stilig bit i taget!
Skaffa ditt exemplar av brittiska Vogue januari 2024 och dyk in i hållbarhetsvärlden med oss!

Swedish jewellry brand Zoe Hoop value authenticity, care and love. Their pieces are beautifully designed in recycled silver with a heavy layer of 18 carat gold, handmade by artisans with fair working conditions and wages. Their quality jewelry aims to warm the hearts of yourself and those around you, to act as a daily reminder of love, hope and faith. Seen here are the Jellyfish earrings.

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP


FLER INLÄGG

Våra långa örhängen Jelly fish i Vanity Fair
Våra långa örhängen Jelly fish i Vanity Fair

"a wearable reminder of God's unwavering presence"
LÄS MER
Vårt halsband med hjärta i Vanity fair
Vårt halsband med hjärta i Vanity fair

LÄS MER
Ring med svart sten i British Vogue December 2023
Ring med svart sten i British Vogue December 2023

"Swedish jewellery brand Zoe Hoop value authencity, care and love"

LÄS MER

VI DELAR GODA NYHETER!