Längd på halsband och kedjor - ZOE HOOP JEWELRY

[[recommendation]]

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Längd på halsband

En silver- eller guldkedja är en tidlös accessoar som kan höja vilken outfit som helst, men det kan vara svårt att hitta rätt längd och storlek på halsbandet. Oavsett om du föredrar en kortare eller längre kedja, så finns det en längd som passar din personliga stil. Vi har sammanställt en guide till olika längder på silver- och guldkedjor som ZOE HOOP har till våra smycken och ger tips på hur du kan bära dem för att passa din outfit.

 

Kvinna med silverkedja i olika korta längder

Halsband med kort kedja (40-50 cm)

Populära för daglig användning och passar bra med de flesta outfits. En kort silverkedja på 40 cm kommer att vila strax över nyckelbenet och kan bäras med ett litet hängsmycke eller utan hängsmycke alls för en mer minimalistisk look. En kortare kedja fungerar också som bra storlek för att skapa lager-på-lager-effekter när du kombinerar med andra längre kedjor.


Halsband med mellanlång kedja (60-70 cm)

En av de mest populära längderna för både silver- och guldkedjor. En 60-70 cm lång kedja kommer att vila strax under bröstbenet och fungerar bra med de flesta outfits. Det här är också en populär längd för hängsmycken, eftersom det ger tillräckligt med utrymme för att visa upp smycket. För att skapa en modern look kan du kombinera en mellanlång kedja med en kortare kedja och skapa en lager-på-lager-effekt.

Halsband med lång kedja (80-90 cm)

Perfekt för att skapa en mer bohemisk eller romantisk look. En 80-90 cm lång kedja kommer att vila strax över eller under magen, beroende på din längd. Denna längd är idealisk för större hängsmycken eller om du vill skapa en mer dramatisk look.

Kvinna med guldkedjor i mellan och lång längd

 

VI DELAR GODA NYHETER!