Moderna smycken i Vogue November 2023 - ZOE HOOP JEWELRY

[[recommendation]]

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö. Alltid fri frakt hem till dig.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Bortom mina vildaste drömmar. Jag är otroligt upprymd och ödmjuk att få meddela att ZOE HOOP återigen har uppmärksammats i British Vogue. Denna extraordinära bedrift är bortom allt jag någonsin kunnat föreställa mig. När jag startade ZOE HOOP var min vision att kombinera stil, hållbarhet och trendighet med ett syfte - att sprida Guds ord och ge människor, särskilt kvinnor i utvecklingsländer, möjligheten att lyfta sig själva.

ZOE, som betyder "liv", förkroppsligar vårt varumärkes essens och symboliserar vårt åtagande att ge vitalitet till människors liv.

HOOP representerar vår hängivenhet till att göra saker på ett cirkulärt och etiskt sätt, och påminner oss om vikten av medvetna val inom mode. Vi tror att mode kan vara en kraft för det goda, och vi är engagerade i att skapa en positiv inverkan.

Tack för att du är en del av denna anmärkningsvärda resa. Ditt stöd har gjort det möjligt för oss att göra skillnad. Låt oss fortsätta att skapa en värld där mode och medkänsla går hand i hand.

Gud kan göra allt – mycket mer än du någonsin kan föreställa dig eller gissa eller be om i dina vildaste drömmar! Han gör det inte genom att trycka på oss utan genom att arbeta inom oss, hans ande djupt och varsamt inom oss. 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP


FLER INLÄGG

Hållbara smycken i Vogue januari 2024
Hållbara smycken i Vogue januari 2024

Their quality jewelry aims to warm the hearts of yourself and those around you
LÄS MER
Ring med svart sten i British Vogue December 2023
Ring med svart sten i British Vogue December 2023

"Swedish jewellery brand Zoe Hoop value authencity, care and love"

LÄS MER
Apple of my eye I Vanity Fair December 2023
Apple of my eye I Vanity Fair December 2023

"This stunning, timeless beautiful ring 'Apple of my eye" from ZOE HOOP is an everyday reminder of God's love and protection for you"
LÄS MER