Äntligen har vi lanserat! - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö. Alltid fri frakt hem till dig.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Det har varit roligt och spännande att starta upp ZOE HOOP. Vägen från start till färdiga smycken, har inte alltid varit enkel. Vi är så glada att slutligen ha hittat en leverantör som uppfyller våra krav på kvalitet, yrkesskicklighet och hållbarhet. Vi värnar om miljön, men viktigast av allt är att hantverkarna har goda arbetsförhållanden.

Det ska kännas bra att bära våra smycken, ur flera olika perspektiv. Bäraren ska känna sig uppmuntrad, stärkt och påmind om bibelns ord men även för hantverkaren som gör smycket, ska det vara ett empowerment, en möjlighet till försörjning. Vi hoppas att vi framöver ska ha fler leverantörer, runt om i världen, där vi kan vara med och göra skillnad för människor.

Vi har fått många bönesvar längs vägen. När vi inte vetat hur vi skulle komma vidare har vi bett och gång på gång kommit i kontakt med nyckelpersoner som har coachat och bidragit med sitt expertkunnande. Vi är så tacksamma för er. Ni är fantastiska och har gjort resan så mycket ljusare.

Ett av alla bönesvar gällde framtagningen av prototypen av smycket The Sheperd's Cross. Jag hade kontaktat en rad olika smeder runt om i Göteborg, men alla svarade att de inte hade tid. Jag sa till Gud "Nu vet jag inte hur jag ska komma vidare. Du får hjälpa mig. Du vill att jag ska göra det här så öppna de dörrar som ska öppnas". Jag fortsatte jobba med andra arbetsuppgifter och efter två dagar får jag ett meddelande från en av smederna på mobilen: "Jag tror att Gud säger åt mig att göra smycket åt dig".  Det var en fantastisk känsla att följande vecka få se korset växa fram från ritning till verklighet. Slutresultatet blev så fint och jag känner mig så lycklig att äntligen få bära herdens käpp och stav, format till ett kors, runt halsen som en påminnelse om Psalm 23 och Johannes 10:11.

Jag är glad att äntligen få introducera den första kollektionen för dig. Det är min förhoppning att du nu och framöver ska hitta smycken som stärker dig, påminner dig om att du är värdefull och unik.

Caroline Johansson, grundare av ZOE HOOP För att shoppa vår första kollektion klicka här.

 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Eternity's Shore: Smycket för hopp och kärlek i sorg
Eternity's Shore: Smycket för hopp och kärlek i sorg

I samarbete med Angela Allen har ZOE HOOP skapat Eternity's Shore-kollektionen – ett unikt och rörande smycke som uttrycker hopp i sorg saknad och fungerar som en symbol för dem som förlorat en närstående.
LÄS MER
Christian jewelry - the sheperds cross in Trinity box
5 fördelar med kristna smycken

ZOE HOOP erbjuder stilfulla kristna smycken med mening, baserade på kristna värderingar. Våra smycken fungerar som konversationsstartare, påminner om Guds närvaro och ger tröst, samtidigt som de kompletterar din personliga stil.
LÄS MER
Christian jewelry - Glad kvinna i vårens mode silversmycken, håller i två stora festliga tomtebloss
Vårmodet 2023 - Silversmyckets återkomst

Silversmycken är en av de hetaste trenderna 2023. Inspireras för att hitta din egen unika stil och sätt att bära dessa glimrande accessoarer.
LÄS MER

[[recommendation]]