Äntligen har vi lanserat! - ZOE HOOP JEWELRY

[[recommendation]]

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö. Alltid fri frakt hem till dig.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Det har varit roligt och spännande att starta upp ZOE HOOP. Vägen från start till färdiga smycken, har inte alltid varit enkel. Vi är så glada att slutligen ha hittat en leverantör som uppfyller våra krav på kvalitet, yrkesskicklighet och hållbarhet. Vi värnar om miljön, men viktigast av allt är att hantverkarna har goda arbetsförhållanden.

Det ska kännas bra att bära våra smycken, ur flera olika perspektiv. Bäraren ska känna sig uppmuntrad, stärkt och påmind om bibelns ordmen även för hantverkaren som gör smycket, ska det vara ett empowerment, en möjlighet till försörjning. Vi hoppas att vi framöver ska ha fler leverantörer, runt om i världen, där vi kan vara med och göra skillnad för människor.

Vi har fått många bönesvar längs vägen. När vi inte vetat hur vi skulle komma vidare har vi bett och gång på gång kommit i kontakt med nyckelpersoner som har coachat och bidragit med sitt expertkunnande. Vi är så tacksamma för er. Ni är fantastiska och har gjort resan så mycket ljusare.

Ett av alla bönesvar gällde framtagningen av prototypen av smycket The Sheperd's Cross. Jag hade kontaktat en rad olika smeder runt om i Göteborg, men alla svarade att de inte hade tid. Jag sa till Gud "Nu vet jag inte hur jag ska komma vidare. Du får hjälpa mig. Du vill att jag ska göra det här så öppna de dörrar som ska öppnas". Jag fortsatte jobba med andra arbetsuppgifter och efter två dagar får jag ett meddelande från en av smederna på mobilen: "Jag tror att Gud säger åt mig att göra smycket åt dig".  Det var en fantastisk känsla att följande vecka få se korset växa fram från ritning till verklighet. Slutresultatet blev så fint och jag känner mig så lycklig att äntligen få bära herdens käpp och stav, format till ett kors, runt halsen som en påminnelse om Psalm 23 och Johannes 10:11.

Jag är glad att äntligen få introducera den första kollektionen för dig. Det är min förhoppning att du nu och framöver ska hitta smycken som stärker dig, påminner dig om att du är värdefull och unik.

Caroline Johansson, grundare av ZOE HOOP För att shoppa vår första kollektion klicka här.

 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Carola konsert
ZOE HOOP på turné med Carola

Läs om hur det var när ZOE HOOP följde med på Carolas gospelturne
LÄS MER
Lena Maria Vendelius Foto: Johnny Lindgren / Me3dia
Intervju: Lena Maria Vendelius

Möt artisten vars livsberättelse, fylld av både hopp och kamp för allas lika värde, visar att ZOE HOOPS smycken bär på större budskap.
LÄS MER
Med smycken på turne i USA: Del 2 Springfield
Med smycken på turne i USA: Del 2 Springfield

Andra delen av min roadtrip i USA hösten 2023. Läs om alla stora och små upplevelser under resan. 
LÄS MER