KRISTNA SMYCKEN PÅ SUPER BOWL - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Sent en januarikväll skickade Your Next Stop-poddaren Juliet Hahn, ett röstmeddelande till ZOE HOOPS Instagram.

Hon berättade att hon skulle sända live under Super Bowl-veckan i Los Angeles på en lunch för NFL-fruar och ville att jag skulle komma dit och berätta min story och ha en pop-up shop med mina kristna smycken. Hon hade sett mitt ansikte framför sig när hon tänkte på eventet…

Efter ett Zoom-möte med Juliet och arrangören Cynthia Zordich, som grundat nätverket The NFL Thread för fruar till amerikanska fotbollsspelare, fick jag mer information kring arrangemanget och förstod att många av fruarna var troende. De var väldigt övertygade om att mina kristna smycken skulle passa perfekt på eventet.

Efter att ha rådfrågat Gud, min man och min amerikanska vän Pamela kändes det som en fantastisk möjlighet för ZOE HOOP.

En och en halv vecka senare var jag på plats på luncheventet i Santa Monica, Los Angeles med min vän Lizette (från Sverige) och Laurel (från LA) med en pop-up shop innehållande alla smycken. Där fick jag möjligheten att dela mitt vittnesbörd inför alla underbara spelarfrurar (och några spelare). Här handlar fjolårets Super Bowl-vinnare Cyril Grayson Jr smycken till sin fru:

ZOE HOOP POPUP SHOP ON THE NFL-WIFES LUNCHEON DURING SUPERBOWL IN LA

Jag mötte många godhjärtade kvinnor som verkligen älskade Jesus och budskapet bakom smyckena. De köpte smycken till sig själva, sina döttrar och ett par NFL-vinnare köpte smycken till sina fruar inför Valentines Day. De ÄLSKADE The Shepherd’s Cross, The Fear Not Hoops och The Great Plan necklace och bangle. 

Dagen efter var det dags för ”Off The Field NFL Wives Associations” 21:a modeshow “Fashion on a Spectrum” som hölls på Santa Monica Place.
I år gick alla intäkter till Holly Rod Foundation, en välgörenhetsorganisation som arbetar för att sprida kunskap om och främja god vård för de som lever med autism och Parkinsons sjukdom.

Skådespelerskan Holly Robinsom Peete och Cookie Johnson öppnade modevisningen med tal från scenen.

COOKIE JOHNSON AND HOLLY ROBINSON PEETE

Dagen till ära var det NFL-fruarna och deras barn som visade upp kläder på catwalken. Det var en härlig atmosfär runt hela tillställningen. Här är några av mina favoriter:

Fashion show Santa Monica Place Off the field fashion show

NFL Fashion Show leather jacketNFL fashion show LA

Vi njöt i fulla drag och fick fina möten med underbara människor. Här med Mike McKenzie (Super Bowl Champ 44), som köpte smycken till sin fru dagen innan och Terry Crews...

Mike McKenzieTerry Crews Caroline Johansson

Min röda klänning designades speciellt till eventet av Sofia Corneskog Coture som fick fria händer och jag är så tacksam att hon tog sig tid att sy den till mig.

Caroline Johansson on the red carpet  in red dress by Sofia Corneskog Coture

En sak som jag bär med mig är det fina systerskap som fanns mellan kvinnorna jag mötte, hur de stöttade och uppmuntrade varandra och männen utanför fotbollsplanen. Det var verkligen en ära att träffa dem och jag kände mig så välsignad när jag såg att de stolt bar ZOE HOOP-smycken på eventet.

För mig var besöket ett bönesvar. Det amerikanska folket har funnits på mitt hjärta sedan starten av ZOE HOOP. Det var ett fantastiskt äventyr och en fin merit att bli inbjuden till en sådan tillställning Jag känner mig glad över att dörren till USA har öppnats på ett så fantastiskt sätt och ser fram emot vad som kommer hända härnäst.

Caroline Johansson, ZOE HOOP

Proffsbilder från @Shutterstocknow som var en av huvudsponsorerna för båda eventen.

Se alla smycken här 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Kvinna bär örhängen med text från Jesaja 41:10
Bär med dig kraften i Jesaja 41:10

Utforska Jesaja 41:10 och dess betydelse som en källa till tröst och styrka, och hur smycken kan fungera som en påminnelse om Guds närvaro i våra liv.
LÄS MER
Kvinna med trendiga smycken i cool street-miljö
Upptäck de 8 hetaste smyckestrenderna för 2024

Här kommer ett rykande färskt blogginlägg om smyckestrenderna 2024. Doors showroom i NYC har fotograferat och stylat tillsammans med ZOE HOOP som även gjort trendspaningen.
LÄS MER
Caroline möter två kvinnliga hantverkare vid smyckestillverkningn
På besök vid smyckestillverkningen i Thailand

Tradition möter modern innovation i hantverket bakom våra vackra smycken.
LÄS MER

VI DELAR GODA NYHETER!