Smycken som konfirmationspresent (2024) - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Mitt bästa tips är att ge bort ett silversmycke i present vid konfirmationen. Det blir ett minne för livet, inte bara från konfirmationen i kyrkan utan även av givaren som omsorgsfullt valt ut det.

ZOE HOOPs smycken har alla en koppling till ett upplyftande och minnesvärt bibelord som passar perfekt till konfirmanden och är mycket roligare att ge än pengar eller en vas.

Gåvor från ZOE HOOP håller en hög modegrad då de visas i modetidningar och på catwalks världen över och är trendiga tjej- och killsmycken.

Ett klassiskt smycke med personlig stil och mening

De flesta som konfirmerar sig hittar ofta något de gillar extra mycket i bibeln. Här är några bibelord som konfirmanderna brukar ta med sig ut i livet:

Lukas 10:27 Det dubbla kärleksbudet
"Du skall älska Herren, din Gud, av hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela din kraft och med hela ditt förstånd, och din nästa som dig själv."

Jeremia 41:10 Var inte rädd
”Frukta inte, ty jag är med dig, se dig inte ängsligt om, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig, jag uppehåller dig med min rättfärdighets högra hand”

Tips för den som gillar Lukas 10:27 eller Jeremia 41:10: Fear Not Hoops och halsband. Våra supercoola hoops som ärstopptecken mot all rädsla och ett större hänge i samma serie. Den trendiga tjejen väljer hoops och killen halsbandet pålång kedja.

 

Matteus 7:12 Den gyllene regeln
”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.”

Fjärde Mosebok 6:22-27 Välsignelsen
”Herren välsignar dig och beskyddar dig. Herren låter sitt ansikte lysa mot dig och visar dig nåd. Herren vänder sitt ansikte till dig och ger dig sin fred.”

Tips för den som gillar dessa bibelord: Välsignelsen/The Blessing
Ett vackert halsband med symbolen av Guds ansikte och frid vänt mot dig. Klassisk stilren design som inte sticker utallt för mycket men har en djup innebörd.  

Psalm 23 Herren är min herde

Herren är min herde, ingenting skall fattas mig
Han låter mig vila på gröna ängar,

han för mig till vatten där jag finner ro.

Han vederkvicker min själ,
 
han leder mig på rätta vägar
 för sitt namns skull.
 
Om jag än vandrar i dödsskuggans dal,

fruktar jag intet ont,
 ty du är med mig.

Din käpp och stav, de tröstar mig”

Johannes 3:16 Lilla bibeln
”Så älskade Gud världen att han gav den sin ende son, för att de som tror på honom inte skall gå under utan ha evigt liv.”

TIPS: Halsband med kors "The Shepherd’s Cross" – ett unikt designat kors av herdens käpp (beskydd) och stav (ledning). Omskrivet i VOGUE, Vanity Fair och Tatler bl a. Finns som halsband, kedjeörhängen och studs för flicka och pojke.

    

Jeremia 29:11 Framtid och ett hopp
”Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp.”


TIPS: The Great Plan bangle och id-bricka 
Vår populära id-bricka – passar till killar och tjejer som har lite coolare stil. Vår klassiska stela armband är ett vackert minne för livet och en exklusiv present och passar alla.

Halsband herr - the great plan

1 Korintierbrevet 13: 1-13 Kärlekens Lov
”… Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av dem är kärleken.”

Psalm 91 Guds beskydd
”Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga /…/ han skall ge sina änglar befallning om dig att bevara dig på alla dina vägar.”


TIPS: Ängeln/ The Angel
Vår vackra skira omtyckta skyddsängel som omfamnar den som bär det, finns som halsband och armband. Ett generationssmycke som passar flickor i alla åldrar.

   

Vad skriver man i ett grattiskort till en konfirmand?

Det är alltid lika svårt med en vit sida framför sig i ett konfirmationskort. Men har du valt ett smycke från oss har du redan löst det. Skriv helt enkelt bibelordet som det representerar, samt en kortare personlig hälsning om varför det passar mottagaren så bra. 

Tryggt att beställa smycken till konfirmation

Ibland är det svårt att veta om gåvor passar även om tanken är god. Då kan det vara skönt att veta att vi har öppet köp och bytesrätt upp till ett halvår efter att du köpt smycken från oss.

 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Kvinna bär örhängen med text från Jesaja 41:10
Bär med dig kraften i Jesaja 41:10

Utforska Jesaja 41:10 och dess betydelse som en källa till tröst och styrka, och hur smycken kan fungera som en påminnelse om Guds närvaro i våra liv.
LÄS MER
Kvinna med trendiga smycken i cool street-miljö
Upptäck de 8 hetaste smyckestrenderna för 2024

Här kommer ett rykande färskt blogginlägg om smyckestrenderna 2024. Doors showroom i NYC har fotograferat och stylat tillsammans med ZOE HOOP som även gjort trendspaningen.
LÄS MER
Caroline möter två kvinnliga hantverkare vid smyckestillverkningn
På besök vid smyckestillverkningen i Thailand

Tradition möter modern innovation i hantverket bakom våra vackra smycken.
LÄS MER

VI DELAR GODA NYHETER!