Vägen till inspirerande föreläsare - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö. Alltid fri frakt hem till dig.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Att starta ZOE HOOP har varit en väldigt spännande och många gånger tuff resa för mig - från att ha haft ett vanligt jobb till att jobba med kristna smycken och vara ute och föreläsa om min resa med ZOE HOOP.

Allt positivt som hänt och de människor jag mött under tiden har gjort att jag har hållit fast vid min vision, att påminna människor om Guds ord,  även om det varit väldigt stressigt många gånger.

När jag vågade gå, har dörrar öppnats steg för steg och när jag får höra vad smyckena betyder för er, hur de berör, leder till tro, inspiration, helande och trygghet känner jag att det här verkligen är vad jag ska göra. Erkännanden från stora modemagasin och inbjudningar till Super Bowl av ”NFL Off the Field Wifes” osv har varit en källa till inspiration som gett mig ny kraft att orka.

De senaste året har många hört av sig och velat att jag ska komma och dela min story i olika sammanhang. Jag tycker att det är så roligt att få inspirera andra att våga göra det som dem brinner för. 

I våras fick jag frågan om jag kunde spela i en kort film med mitt vittnesbörd på engelska och här nedan ser du resultatet.  Genom filmen hoppas jag kunna inspirera och om du vill kan du boka en föreläsning med mig där jag delar ännu djupare och detaljerat om min resa. 

Budskapet i filmen har nyligen uppmärksammats hos kyrkor i USA, och jag har blivit inbjuden till några spännande konferenser och möten i höst, vilket jag kommer att dela med mig av i bloggen om några veckor. Håll utkik!

Och om du inte redan har gjort det, registrera dig gärna för vårt nyhetsbrev och följ ZOE HOOP på sociala medier, så missar du inte alla spännande nyheter.

Se gärna filmen och överväg möjligheten att låta fler få höra berättelsen och bli inspirerade i ditt sammanhang. Kanske er kvinnofrukost eller AW skulle passa?

Tillsammans kan vi lära oss mer om de oväntade sätt Gud kan leda oss på. Ett enkelt sätt att uppmuntra dina vänner är att dela länken till filmen i dina sociala media. Det betyder väldigt mycket för mig om du gör det.

 

 

 

För att läsa mer om mig som en föreläsare och hur man bokar, klicka här.

ZOE HOOP på Facebook: facebook.com/zoehoopjewelry

ZOE HOOP på Instagram: instagram.com/zoehoopjewelry

 

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Lena Maria Vendelius Foto: Johnny Lindgren / Me3dia
Intervju: Lena Maria Vendelius

Möt artisten vars livsberättelse, fylld av både hopp och kamp för allas lika värde, visar att ZOE HOOPS smycken bär på större budskap.
LÄS MER
Med smycken på turne i USA: Del 2 Springfield
Med smycken på turne i USA: Del 2 Springfield

Andra delen av min roadtrip i USA hösten 2023. Läs om alla stora och små upplevelser under resan. 
LÄS MER
Christian jewelry in Dallas
Med smycken på turne i USA - Del 1: Dallas

Första delen av min roadtrip i USA hösten 2023. Läs om både mot- och medgångar och upptäck alla fantastiska människor jag mött på min väg.
LÄS MER

[[recommendation]]