Nytt: Silverring med sten - ZOE HOOP JEWELRY

[[recommendation]]

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Nu är den äntligen här! ZOE HOOPs första ring: "Apple of my Eye". Det är inte bara en stilren silverring med sten, utan också en symbol för den outtröttliga kärleken och omsorgen vi får från Gud.

Idén till smycket som en ring som påminner om att du är dyrbar, Guds kärlek och beskydd kom till mig i en dröm. Jag såg ringen precis som den ser ut, med en svart välvd sten och hörde orden 'Apple of my eye'. När jag vaknade började jag att leta efter uttrycket i Bibeln, och blev glad när jag fann det på flera ställen.

Betydelse

”Apple of my Eye" betyder "Ögonsten" på svenska. Samma budskap vi hittar i Psaltaren 17:8: "Bevara mig som din ögonsten, beskydda mig i dina vingars skugga" Vi hittar det även exempelvis i Sakarja 2:8.

En ögonsten hänvisar ofta till pupillen i ögat, en mycket värdefull och skyddad del av kroppen. Att be någon "bevara mig som din ögonsten" är att be om att bli högt värderad, älskad och skyddad.

Bilden ”vingars skugga” förmedlar en känsla av beskydd och omsorg. Precis som en fågel skyddar sin ungar under sina vingar är det en bön om Guds beskydd och närvaro. Det är en stark trygghet att någon står upp för dig som du kan luta sig mot i svåra tider. Någon som vakar över dig och ser till att du är trygg.

Så, tanken med ringen Apple of my eye är att påminna dig om att du är högt värderad, älskad och har Guds beskyddande närvaro i livet.

Utformning

Smycket är kärleksfullt och noggrant tillverkat i återvunnen sterling silver och pryds av en vacker Onyx ädelsten med en diameter på 13,4 mm. Ringens band är är 4 mm brett och stilrent. För dig som söker ett ännu lyxigare alternativ erbjuder vi också ringen med ett vackert 18 K-guldöverdrag.

Passform

För att du ska kunna välja rätt storlek har vi har gjort en guide du enkelt kan skriva ut och jämföra med ringar du vet passar. Om du känner dig osäker på bredden, gå upp en storlek, på grund av ringens något bredare band. Vi har även en guide som hjälper dig mäta rätt.

Är du redo att bära med dig påminnelsen om Guds kärlek varje dag? Besök den nya produktsidan nu och välj din perfekta "Apple of my Eye”-ring.

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Caroline möter två kvinnliga hantverkare vid smyckestillverkningn
På besök vid smyckestillverkningen i Thailand

Tradition möter modern innovation i hantverket bakom våra vackra smycken.
LÄS MER
Carola konsert
ZOE HOOP på turné med Carola

Läs om hur det var när ZOE HOOP följde med på Carolas gospelturne
LÄS MER
Lena Maria Vendelius Foto: Johnny Lindgren / Me3dia
Intervju: Lena Maria Vendelius

Möt artisten vars livsberättelse, fylld av både hopp och kamp för allas lika värde, visar att ZOE HOOPS smycken bär på större budskap.
LÄS MER

VI DELAR GODA NYHETER!