Podcast-intervju om kraften i kristna smycken - ZOE HOOP JEWELRY

Kristna smycken tillverkade med respekt för människor och miljö.

0

TÖM KUNDVAGNEN

Nu har berättelsen om ZOE HOOP varit med i en riktigt bra podcast. I ”Martinson möter” blir jag intervjuad om både min egen resa och hur den ledde fram till att kristna smycken kan bidra till att uppnå FN:s globala mål om hållbarhet och att motverka fattigdom.

En stor anledning till att jag valde att tacka ja till medverkan är att podden drivs av den kristna fadderbarnsorganisationen Compassion Sverige. De har länge stöttat barn som lever i extrem fattigdom. Därför kändes det extra bra att bli inbjuden och dessutom ge dig som läsare möjligheten att vara med och påverka.

Compassion-erbjudande från ZOE HOOP

Bara genom att lyssna och dela avsnittet bidrar du till uppmärksamhet och att Compassion kan hjälpa till där det behövs som mest ute i världen.  

I samband med podden fick jag också möjlighet att skicka med ett särskilt Compassion-erbjudande där du kan bidra till deras arbete bara genom att beställa fina smycken till nära och kära. Vi skänker 20% av ordervärdet direkt till Compassion när du anger rabattkoden 'Compassion' i kassan här på zoehoopjewelry.com (giltigt till och med den 30 september 2023).

Bakom kulisserna i poddvärlden

Men hur går det egentligen till när jag hamnar i en podd undrar du kanske? I somras var jag med ZOE HOOP på den inspirerande New Wine-konferensen i Vänersborg, där Compassion också var utställare. Mattias Martinson frågade mig om jag ville vara med i hans podcast efter att ha träffat oss och sett smyckena.

Podcast Martinson möter ZOE HOOP kristna smycken

Det blev ett fint och roligt avsnitt där första halvan handlade om de mest personliga ögonblicken i mitt liv för att sedan byta fokus till den otroliga resan med ZOE HOOP.

Jag har tillsammans med min man (och senare med våra söner) varit med på konferensen sedan i 20 år tillbaka, så trots att det skedde live inför publik kändes det varmt och familjärt.

Mattias Martinsons förmåga att bli engagerad och nyfiken bidrog också till skratt, reflektion och insikter. Jag tror att varje lyssnare kommer att hitta något värdefullt i detta avsnitt.

Sätt gärna igång spelaren nedan och följ med oss på denna resa

 

Vem är Martinson?

Mattias Martinson, evangelist för biståndsorganisationen Compassion, bär på en mångsidig talang som sträcker sig bortom predikan. Förutom att resa runt Sverige och leda lovsång, är han även en skicklig musiker och låtskrivare vars sånger och skivor blivit omtyckta inom många kyrkor. Han har även hunnit med tjänstgöring som pastor i Vineyard Göteborg och föreståndare i Nimbuskyrkan Öckerö.

I sin podcast "Martinson Möter" bjuder Mattias in en mängd gäster för djupgående samtal om tro, liv och passioner. Samtalen kantas av både allvar och skratt, och lyssnarna får ta del av berättelser från spännande profiler.

Vad är Compassion?

Att vara med i just Martinson möter betyder mer än att bara få ut budskapet om ZOE HOOP. Compassion Sverige, har sedan sin start 2013 verkat för att befria barn från fattigdom i Jesu namn. Denna organisation har sina rötter i Compassion International, världens tredje största fadderbarnsorganisation, som har funnits sedan 1952.


En organisation som sätter barnets bästa i centrum och strävar efter att ge stöd på flera nivåer, alltid med kärlek och tro som kärnvärden. Därför känns det extra roligt att jag blev inbjuden till denna utvalda inspelning.

Läs gärna mer på https://www.compassion.se

20% av ordervärdet till Compassion

Genom att göra en beställning här på zoehoopjewelry.com och ange rabattkoden 'Compassion' i kassan så skänker vi 20% av beställningens värde direkt till Compassion och deras arbete att rädda barn från fattigdom. (giltigt till och med den 30 september 2023).

Utforska Mer:

🎧 Lyssna på min resa med ZOE HOOP genom de podcasts jag varit med i.
🎧 Upptäck fler avsnitt av Martinson möter.

 

Bli en del av vår berättelse

För exklusiva uppdateringar och spännande nyheter direkt i din inkorg, anmäl dig till vårt nyhetsbrev längre ned på sidan!

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

Titel

Författare


FLER INLÄGG

Kvinna bär örhängen med text från Jesaja 41:10
Bär med dig kraften i Jesaja 41:10

Utforska Jesaja 41:10 och dess betydelse som en källa till tröst och styrka, och hur smycken kan fungera som en påminnelse om Guds närvaro i våra liv.
LÄS MER
Kvinna med trendiga smycken i cool street-miljö
Upptäck de 8 hetaste smyckestrenderna för 2024

Här kommer ett rykande färskt blogginlägg om smyckestrenderna 2024. Doors showroom i NYC har fotograferat och stylat tillsammans med ZOE HOOP som även gjort trendspaningen.
LÄS MER
Caroline möter två kvinnliga hantverkare vid smyckestillverkningn
På besök vid smyckestillverkningen i Thailand

Tradition möter modern innovation i hantverket bakom våra vackra smycken.
LÄS MER

VI DELAR GODA NYHETER!