Svensk smyckesdesigner inbjuden till årets Super Bowl - ZOE HOOP JEWELRY

Christian jewelry crafted with respect for people and the environment.

0

Empty cart

Hon är svensk smyckesdesigner från Göteborg som designar med kristen värdegrund och vill skapa arbetstillfällen i utvecklingsländer – i år är hon inbjuden till Super Bowl i USA, för andra året i rad!

 Det är spelarfruarna som traditionsenligt arrangerar en gala för välgörande ändamål, och där är jag och mina smycken med, det är fantastiskt, säger Caroline Johansson.

Caroline Johansson från Göteborg lanserade sin e-handel ZOE HOOP i slutet av mars 2020. Hon kallar själv sin design ”meningsfulla etiska smycken med kristna budskap”. Hennes smycken har synts i kända magasin som Vanity Fair UK, Vouge, Tatler, ELLE UK, Cosmopolitan, Harpers Bazaar och GQ. För ett par år sedan omnämndes hon som ”Star of tomorrow" i brittiska Vouge

Hon är nu inbjuden att medverka med en pop-up butik på spelarfruarnas berömda Luncheonunder Super Bowl LVII i Phoenix, och kommer att befinna sig på ”Off The Field Wive's 22nd Annual Charity Fashion Show" på Scottsdale Fashion Square i Phoenix den 10 februari.Super Bowl är finalmatchen inom National Football League och den röner ett enormt medialt intresse i hela landet.

– Det är en otrolig ära att få vara med, och det ska bli fantastiskt spännande, det innebär såklart en otrolig möjlighet för mig att nå ut med mina smycken. Allt jag gör baseras på min kristna värdegrund och utgår ifrån FN:s hållbarhetsmål, och min vision är att i framtiden skapa arbetstillfällen i utvecklingsländer med min verksamhet, säger Caroline Johansson.

Det blir andra året i rad som Caroline Johansson är med på uppmärksammade eventet som lockar en hel del kändisar.

För mer information, kontakta:

Caroline Johansson

Mobil: +46 (0)729 83 86 39

IG: @zoehoopjewelry

Länk till eventet: http://offthefieldpwa.org/

Caroline Johansson

Designer, speaker and CEO ZOE HOOP

WE SHARE GOOD NEWS